Hur går det till?

1) Lerums kommun: Vi har avtal med Lerums kommun. Du ska ha ett beslut om hemtjänst. 
2) Hembesök/möte: Vi kommer hem till dig eller du kommer in till vår lokal på Bagges torg, där berättar du mer om dina behov och förväntningar. Vi planerar tillsammans utförandet.
3) Insatser: Vi utför service, omsorg och hemsjukvårds insatser.
4) Pris: Samma som kommunala taxan.
5) Personal: Vi jobbar i små- grupper och vi har utbildad personal. 
6) Att byta till oss: Enligt lagen om valfriheten har Du rätt att välja hemtjänst. Kontakta din handläggare på kommunen. Bytet sker inom 24 timmar.

 

Tilläggstjänster

Vi erbjuder även en rad tilläggstjänster just för att underlätta din vardag, tilläggstjänsterna är:
Fönsterputsning, storstädning, tvätt, inköp, matlagning, ledsagning, gräsklippning, leverans tjänster för kemtvätt och skrädderi som finns i företaget.

HEMTJÄNST

Solkattens hemtjänst i Lerum

När du blir beviljad hemtjänst av Lerums kommun, har du rätt att bestämma vem som skall utföra den. Vi på Solkattens hemtjänst hjälper dig att utföra de insatser som du har blivit beviljad. Våra kunder/vårdtagare har stor inflytande i hur vi ska du välja att vi utför den beviljade hemtjänsten. Vi anpassar arbetssättet efter dina behov och dina vanor. Vi är det enda privata hemtjänst företag i Lerums kommun och vi utför service, omsorg & hemsjukvårds insatser. Vi har funnits i Lerum i några år och är en väletablerad verksamhet.

 

BESÖKSADRESS

  • Facebook
  • Instagram
  • Linkedin

OM OSS

Solkattens hemtjänst har ett genuint intresse för människor. Vi drivs av att göra vardagen enklare för våra kunder. Vi utför alltid våra uppdrag på ett kompetent sätt och mycket värme.

Gratis skiss på din hemsida? Testa Weblify.se

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER